Zoek

Gratis
gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne

Remmen en Aandrijving
Geplaatst 6 jaren geleden
7 keer bekeken

Gratis
gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne

Remmen en Aandrijving
Geplaatst 6 jaren geleden
7 keer bekeken

Omschrijving

Te koop van dé enige specialist in nederland!!!
Wanneer uw q7 cayenne of touareg een trilling heeft bij het optrekken en afremmen op de versnellingsbak, meestal rond de 60-80 km/h, dan is vaak het hanglager defect, dat is een kwaal bij deze modellen.
Een nieuwe as bij de dealer zal u een rib uit het lijf zijn, wanneer het vw betreft rond de €900,-ex btw, en bij de porsche een slordige €1200,- (voor dezelfde as als bij de vw).
Wij kunnen u een 3 goede alternatieven bieden die zich reeds vele malen hebben bewezen, namelijk:

-nieuwe orginele as, exact dezelfde als die de dealer u verkoopt, alleen dan zónder tussenkomst van de dealer, dus vele malen goedkoper. Deze as kost bij ons €525,- met inruil van de oude as.

-Imitatie as (productie uit duitsland, geen goedkope china rommel) dus goede degelijke kwaliteit en alles spiksplinternieuw voor een fractie van de nieuwe prijs bij de dealer! Deze as kost € 395,- met inuil oude as.

-Revisie cardanas, deze assen zijn gereviseerde orgineel geleverde cardanassen, assen zijn voorzien van een nieuw lager en nieuw vet in de homokineten.
Uiteraard met garantie! Prijs voor deze assen is €325,- met inruil van de oude as, alleen mag hier de oude as niet eerder gerepareerd zijn geweest, óf gedeeld zijn in het midden, indien dat wél het geval is word maar €100,- van de € 150,- statiegeld teruggegeven voor de oude as. (Statiegeld is niet inbegrepen bij de prijs van € 325,-).
Uiteraard kunnen we de as ook voor u monteren, hetzij overdag, sávonds, en indien nodig nog in het weekeind. Kosten voor de-en montage is €75,- u komt dan met uw auto langs, en u wacht op de aswissel terwijl u een lekker kopje koffie drinkt, het duurt maximaal een uur.
Tevens het adres voor alle soorten cardanassen en achterwiel aandrijvende aandrijfassen

Prijzen ex BTW

Contacteer van der Werf Technical Support (verkoper)

  gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne - 1
  gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne
  Gratis

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details

  van der Werf Technical Support
  van der Werf Technical Support
  58116 actieve advertenties
  Niet-geregistreerde gebruiker
  Contact

  Advertentie Locatie

  Oost-Vlaanderen, Eeklo, Belgium

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne
  Gratis gereviseerde of nieuwe orginele cardanassen touareg cayenne door van der Werf Technical Support